Sportsbetting

Att spela på sport är något som är mycket populär runt om i hela världen och Sverige är inget undantag. Intresset har funnits där ända sedan den första versionen av Stryktipset lanserades för över 80 år sedan, men det har fullständigt exploderat i takt med att antalet spelbolag på nätet har ökat. Sportsbetting på nätet är idag betydligt större än spel på sport i spelbutiker och tobaksaffärer.

Ett enormt utbud av odds

På varje spelbolag som erbjuder dig att spela på sport på nätet finns ett enormt utbud av odds. Den traditionella ”långenlistan” som monopolet presenterar varje vecka omfattar som mest ett par hundra odds per vecka, men på ett genomsnittligt spelbolag finner du i regel alltid minst 5000 aktiva odds att spela på, varje dag! Utbudet är brett och djupt och varierat, och du kan räkna med att kunna satsa pengar på de mest udda evenemang och de mest specialiserade odds. De största sporterna, såsom fotboll, tennis och ishockey, är självklart i fokus – särskilt hos de svenska spelbolagen som Bet365 och Ladbrokes – men varje spelbolag bevakar minst ett 20-tal sporter för att kunna erbjuda en mycket bred täckning.

Spela sportsbetting med en bonus

Som ny spelare på ett spelbolag som erbjuder sportsbetting kan du alltid räkna med att kunna utnyttja en välkomstbonus i samband med att du gör din första insättning. Det hela fungerar som så att spelbolaget adderar en summa spelpengar till din egen insättning så att du får mer att spela för. I regel utgörs spelbolagets tillskott alltid av en viss procentsats (ofta 100%) av din insättning. En vanlig typ av bonus för sportsbetting är 100% upp till 1000 kr. Med ett sådant erbjudande får du alltså dubbelt på kontot.

Sportsbetting på mobilen

När suget att spela på sport faller på är det långt ifrån säkert att du befinner dig i närheten av en dator. Om du gör det, är det dessutom en ganska bökig historia att slå på datorn, vänta på att den ska starta upp, etc. Med sportsbetting i mobilen har du direkt tillgång till ett spelbolags alla aktuella oddsmarknader och kan placera ett spel var som helst och när som helst. Givetvis kan du också ta del av så kallad livebetting, om spelbolaget erbjuder denna typ av oddsspel. De flesta spelbolag har ett mycket bra stöd för sportsbetting i mobilen både med appar och mobilanpassade webbplatser. Mobilbetting fungerar i regel alltid på både iOS-enheter och Android-enheter.