Stig-Helmer är tillbaka – nu som slot

Stig-Helmer, allas vår favorit bland antihjältar, är tillbaka och den här gången kommer han i en digital version. Lasse Åberg, som gestaltar den kanske mest kända karaktären i svensk filmhistoria, har samarbetat med det åländska spelbolaget Paf för att skapa en spelautomat som tar oss tillbaka till den legendariska charterresan i regi av Suntrip.

Se Nuevo Estocolmo på ett nytt sätt

Alla har väl sett Sällskapsresan, komedin om soltörstande svenskar på Gran Canaria som råkar ut för den ena dråpligheten efter den andra? Stig-Helmer, Berra, Ole Bramserud och Majsan är karaktärer som för alltid kommer att vara en del av filmhistorien. Alla dessa karaktärer finns med i spelautomaten Lasse Åbergs Sällskapsresan som Paf har skapat i nära samarbete med Lasse Åberg. Ingen detalj har varit för liten för att tas med. Bland ikonerna märks Stig-Helmer med solskydd på näsan, Ole Bramserud med safarihatt och norsk flagga, knäckebrödsförpackningen, åsnan som fungerar som cigaretthållare och Suntrip-logon. Bland funktionerna märks ett bonusspel och en jackpott.

Bonusspel och jackpott

En av de mest kända scenerna i filmen Sällskapsresan är den som utspelar sig på flyget ner till Kanarieöarna. Den så kallade juicescenen är en klassiker! Just denna scen är i fokus i bonusspelet i automaten. Här får vi hjälpa Stig-Helmer att välja juice och förhoppningsvis vinna stort på samma gång.

Den kanske mest intressanta funktionen i Lasse Åbergs Sällskapsresan är nog ändå spelets ständigt växande jackpott. Från varje insats läggs några ören till en gemensam pott, och den som lyckas få fem stycken flygplanssymboler på skärmen plockar hem stora pengar. I skrivande stund har jackpotten passerat 1,5 miljoner.

Varför Paf?

När nu Lasse Åberg bestämde sig för att skapa en digital version av sitt alter ego, detta som karaktär i en slot, varför valde han Paf av alla spelbolag? I en intervju säger han att han tycker att Paf är ett schysst spelbolag med stort fokus på samhällsnytta och att bolaget är bra på kundvård.

Hämta dina gratis freespins till Sällskapsresan här!

Kategori: Nya free spins, PAF Kasino